Category: Uncategorized

Lepas Habis ‘Paper’ SPM, Pelajar Ziarah Cikgu Di ‘Rumah Baru’nya

Jasa bakti dan pengorbanan guru dalam usaha memperkasa pendidikan dan mendidik para pelajar untuk membangun anak bangsa, sebagai generasi yang kelak akan menjadi peneraju serta pemimpin negara masa hadapan, sentiasa dihargai. Meskipun guru yang mengajar kita telahpun meninggal dunia, namun setiap nasihat dan tunjuk ajar mereka yang tidak pernah jemu

Sanggup berhabis RM300,000 meriahkan ‘birthday’ anak usia 4 tahun, teruja lihat ucapan khas di pantai pulau persendirian dari helikopter

KEJUTAN hari jadi tentunya bukan biasa-biasa apabila satu ucapan gergasi yang boleh dilihat dengan jelas dari pandangan udara.           View this post on Instagram                       A post shared by mStar (@mstaronlineofficial) “Happy birthday Ali (Selamat hari

Wanita Sarat H4mil Mer0nta2 Kesakitan, Derlta Akibat Disihlr

Gara-gara sifat has4d dengk1, seorang usahawan wanita dipercayai menjadi m4ngsa s1hir pihak tertentu sehingga berdepan pender1taan apatah lagi sedang sarat ham1l dengan usia kandungan sembilan bulan. Menerusi beberapa perkongsian di laman Instagram, wanita dikenali sebagai Ezzah Nellysa itu memuat naik video memaparkan dirinya mer0nta-r0nta menahan kesakitan ketika dir4wat oleh seorang

“Dah Ready Ke…,” – Vida Tanya Dalam Debar, Muzik Video Baru Bakal Dilanc4rkan Petang Ini!

Usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida akui berdebar menantikan pelancaran muzik video single terbarunya, Ku Ikhlaskan di YouTube. Bakal dilancarkan hari ini jam 5.00 petang, Vida yang juga Presiden Netizen program Big Stage 2022 turut bertanya peminat sama ada sudah bersedia untuk menonton muzik video berkenaan. “Dah ready ke esok? Berdebarnya,”

Anak tak suka mak kahwin laki muda, beza umur dengan bapa tiri cuma 3 tahun! Kini dah boleh terima, cuma tak tahu nak panggil apa – Viral | mStar

KALAU sudah namanya jodoh, jarak usia tidak menjadi penghalang untuk mencipta kebahagiaan. Begitulah juga kisah pasangan ini yang mempunyai jurang usia 15 tahun, di mana wanita berumur 44 tahun bertemu jodoh dengan pemuda berusia 29 tahun. Video majlis persandingan mereka yang dikongsikan di media sosial sehingga kini meraih 4.3 juta

Cara Layanan Syahmi Sazli Terhadap ‘Talent’nya Dipuji Ramai

SUDAH lama sebenarnya pengarah muda, Syahmi Sazli didakwa menggunakan golongan Orang Kurang Upaya (OKU). Tetapi, dakwaan tersebut boleh dianggap tidak berasas kerana sehingga kini, Syahmi masih setia bersama dengan individu OKU di saluran YouTube miliknya. Malah, Syahmi juga dilaporkan akan membuat satu lagi filem menggunakan pelakon yang sama selepas kejayaan

Netizen Terkedu Tengok Gadis Pakai Sepit Rambut Cicak, “Takde Haiwan Lain Ke Kak…”

Kalau sebut tentang cicak, pastinya ramai yang cukup geli dan takut sekiranya ternampak haiwan itu di dalam rumah. Tetapi lain pula yang dilakukan gadis ini apabila dia siap memakai penyepit rambut dengan bentuk cicak sekaligus membuatkan ramai terkedu melihatnya. Bukan sahaja kelihatan seperti cicak sebenar malah ramai yang turut geli

[VIDEO] “Kami Baru Sahaja Bernikah, Tiba-Tiba Doktor Kata Aku Kena Buang Rahim Aku”

Setiap pasangan yang bergelar suami isteri sudah pasti menginginkan kehadiran cahaya mata sebagai pelengkap rumah tangga mereka namun tidak semua pasangan yang bernasib baik untuk memiliki zuriat. Namun begitu, lain pula kisah seorang wanita tabah yang menerima dugaan cukup besar apabila doktor menyarankan agar rahimnya perlu dibuang. Doktor sahkan rahim