Ramai Terhibur Tengok Gelagat Jebat ‘Berlakon’,

Keletah anak kepada pelakon lelaki, Sharnaaz Ahmad yang diberi nama Jebat Jayden ini sering sahaja mencuri perhatian ramai. Sudahlah comel, bijak pula membuatkan ramai yang geram dengan si cilik seorang ini!

Selain Sharnaaz, ibu kepada Jebat, Noornabila juga sering berkongsikan rakaman keletah anak kecil ini. Sudah semestinya saban hari ada sahaja yang dibuat Jebat ini sehingga membuatkan ramai sudah faham sangat dengan si cilik ini.

Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan gelagat Jebat berlakon telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian itu kelihatan Jebat sedang berjalan sambil mulut mengomel. Difahamkan Jebat sedang mengajuk pembantu rumah mereka dengan gaya percakapan pelatnya itu memang undang tawa ramai.

Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat Jebat berlakon yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok dengan nama noornabila00:

Pautan Video

Perkongsian rakaman si cilik ini telah meraih lebih 700 ribu tontonan dan 44 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan gelagatnya ini dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

“Hahaha aku penatla budak ni gen lawak pak dia meresap kat dia”

Gelagat Jebat ‘Berlakon’ 4

“Hahaha bayik tu balik eh… Alololo..Dengan tangan2 berhayun”

Gelagat Jebat ‘Berlakon’ 3

“Hahaha Jebat dah besar comel perangai ye”

Gelagat Jebat ‘Berlakon’ 2

“Comeynyee anak Sharnaaz ni..Nanti besar mesti ensem macam ayah dia”

Gelagat Jebat ‘Berlakon’ 1

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : HCL

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.