Ris4u Cara Fasha Sandha L4mbung An4k, Netizen Titip N4sihat – ‘Bah4ya Untuk Ot4k B4yi’

Pelakon jelita, Fasha Sandha menerusi satu hantaran di Instagram, berkongsi momen bahagia bersama anak bongsunya iaitu Aisha Amaira. Namun begitu, tindakan Fasha mel4mbung an4knya itu menarik perhatian dan menjadi topik perbualan h4ngat netizen.

Difahamkan, pemilik nama sebenar Nur Fasha Sandha Hassan menyatakan bahawa aksi tersebut hanyalah kerana dia merindui anaknya setelah baru sahaja pulang dari tempat kerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

“Momen paling best bila balik kerja. Rindu anak-anak ibu selalu masa ibu kat tempat kerja.”

Walau bagaimanapun, cara gur4uan dengan mel4mbung an4knya itu kurang disen4ngi warganet kerana ris4u anak kecil berkenaan terc3dera atau mengalami geg4ran pada bahagian ot4k sekiranya terj4tuh. Malah ada juga di antara mereka yang menasihati agar pelakon itu tidak bergurau seperti itu lagi.

“Jangan lambung tinggi kak Fasha bah4ya t4kut nanti Aisya j4tuh ke bawah kalau terlepas tangan.”

“Ini berkenaan dengan ot4k dah. Dah biasa ke lambung tinggi-tinggi? Better stop Fasha bergeg4r ot4k.”

“Ingatkan sekali je dia l4mbung rupanya banyak kali. Ser4mnya takut b4by terjatuh. Bah4ya untuk ot4k b4yi jugak.”

Namun, Fasha memberitahu bahawa anak bongsunya itu sudah terbiasa dengan gurauan seperti itu dan menyatakan apa yang penting adalah fokus kerana ia sama seperti mendukung anak, di mana kadang-kadang anak juga boleh terlep4s dari gengg4man ketika didukung.

“Dah biasa dah buat macam tu insyaAllah okay.”

“Kena pastikan awak fokus, fokus sama macam sedang mendukung. Mendukung pun kadang-kandang boleh terlep4s kan?”

 

Sumber: Oh Bulan

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : motifviral

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.