Geng Lelaki Sempoi Masuk ‘Mall’ Pakai Kain Pelikat, Yang ‘Last’ Tu Tak Sangka Betul

Tak dinafikan kehidupan semasa muda tentunya antara fasa hidup yang menyeronokkan dan mempunyai banyak kenangan manis bersama rakan-rakan. Macam situasi yang dikongsikan ini apabila sekumpulan lelaki begitu sempoi memakai kain pelikat semasa keluar bersama.

Gelagat selamba mereka ini juga tular dikongsikan di mana video tersebut meraih lebih sejuta tontonan setakat ini. Malah rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat mereka ini yang siap keluar beramai-ramai dengan memakai kain pelikat.

Pautan Video

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan sekumpulan lelaki yang baru sahaja memasuki sebuah pusat membeli belah. Apa yang menarik perhatian ialah mereka hadir dengan memakai kain pelikat.

Pemilik video turut merakamkan situasi di mana mereka sedang menaiki eskalator di mana kesemua mereka hadir dengan memakai kain pelikat. Malah ada yang siap berhenti di satu sudut untuk memakai kain pelikat sambil dibantu yang lain.

baju kelawar

Lebih melucukan, kemunculan salah seorang rakan mereka yang hadir dengan memakai baju kelawar di situ. Kehadirannya itu turut membuatkan rakan-rakan yang lain berdekah melihatnya ditambah pula dengan reaksi selambanya itu.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat aksi selamba mereka ini. Malah ada yang turut memuji semangat mereka yang sanggup bersama-sama melakukan sesuatu yang lain daripada lain ini.

“Syok ler semua member masuk air.”

kain pelikat

“Mak dia be like: mana baju kelawar aku ni, tadi macam aku sidai kat sini.”

lelaki

“Hahaha limited betul pakai baju kelawar tu.”

komen

“Majukan kain pelikat dan baju kelawar demi negara.”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : HCL

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.