Pekerja Pasaraya ‘Ng4njing’ Pelbagai Karenah Pelanggan – “Padu Sungguh “

Dalam dunia ini sememangnya tidak dinafikan ada pelbagai ragam manusia. Dari yang sopan hinggalah tahu mengikut ‘kepala’ sendiri, semua pun ada. Namun bila bekerja yang memerlukan berdepan dengan pelanggan sememangnya perlu lebih bersabar untuk melayan 1001 perangai manusia.

Baru-baru ini seorang pekerja pasaraya tunjuk perangai pelanggan yang selalu dijumpai olehnya. Dalam rakaman itu dia menunjukkan yang biasa dia jumpa. Antaranya bila tidak jadi membeli sesuatu barang, pelanggan akan letak sahaja sesuka hati di rak lain.

Paling tak boleh nak faham bila ais krim tidak jadi beli diletak di tepi kaunter dan bukannya diletakkan kembali ke dalam peti ais. Selain itu penggunaan bakul troli yang diletakkan bersepah di kaunter juga turut dijelaskan olehnya. Berikut adalah rakaman pekerja pasaraya tunjuk perangai pelanggan ini:

Pautan Video :

 

Baik punya perli ni bang! Perkongsian rakaman pekerja pasaraya tunjuk perangai pelanggan ini telah meraih lebih 155 ribu tontonan dan 8,000 likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka selepas menyaksikan perkongsian oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun rusydi.official ini di ruangan komen seperti berikut:

“Hahaha baru tahu bang…Pas nie wat jugak lah haha”

Pekerja Pasaraya Tunjuk Perangai 4

“Nganjing terok bang”

Pekerja Pasaraya Tunjuk Perangai 3

“Terluka hati ke dengan customer. Padu nganjing. Nasib baik aku tak macam tu. Saya terhibur”

Pekerja Pasaraya Tunjuk Perangai 2

“Kalau biar ayam dengan ikan pun letak celah keropok tu. Tau2 dia dah berenang je kat sana. Sama jugak sayur. Biar je dia membiak dekat dept tu”

Pekerja Pasaraya Tunjuk Perangai 1

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : HCL

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published.