Sweetnya! Raff Yaakob Hadiahkan Rumah Idaman Mawar Sempena ‘Anniversary’ Ke-4

Usahawan selebriti Raf Yaakob beri kejutan istimewa buat isteri tercinta Mawar Rashid, dengan menghadiahkan rumah impian semasa sambutan ulang tahun perkahwinan mereka yang keempat semalam.

Pelakon dan usahawan, Mawar Rashid tersentuh hati apabila suaminya Raf Yaakob melakukan kejutan sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang keempat hari ini.

Menurut pemilik nama Wan Mawar Shaputri itu Wan Abdul Rashid, dia bersyukur akhirnya dapat memiliki rumah baharu idaman hasil titik peluh mereka dalam industri hiburan mahupun perniagaan selama ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

“Terima kasih buat surprise kat Anje (panggilannya). Tak pernah terfikir abang akan buat kejutan macam ni. Sangat bermakna. Ada hikmah rumah yang dulu bukan rezeki kita, Anje lagi gembira dapat beli rumah ni sebab hasil titik peluh kita berdua.
“Kita je faham betapa berusaha kerasnya kita, kerja siang malam, jatuh dan bangun, nak bahagikan masa lagi dan perkara lain lagi. Tapi syukur alhamdulillah impian kita dah tercapai nak rumah idaman kita,” tulisnya.

Pelakon berusia 26 tahun itu memuat naik satu video kejutan di laman Instagram memaparkan dia dibawa oleh suaminya ke rumah tiga tingkat berkenaan sebelum dihadiahkan sejambak bunga.

Mawar berkata, momen tersebut mengingatkan dirinya sewaktu dilamar pada 2017 dalam suasana penuh romantis dimana Raf melutut sambil menghulurkan sebentuk cincin.

“Anje sangat menghargai kesungguhan abang. Terima kasih buat Anje gembira. Kenangan yang Anje takkan lupa. Abang ni romantik betul dari dulu sampai sekarang tak berubah. Dulu tu masa dilamar memang la ‘sweet’ tapi Anje macam takde perasaan sangat, macam blur2 sebab baru kenal abang beberapa bulan kan.
“Tapi kejutan kali ni perasaan Anje tak macam dulu, sekarang ni dia macam perasaan lebih sikit, cepat tersentuh sebab dah makin kenal abang, dah makin sayang abang.. kita pun dah melalui pelbagai macam-macam bersama,” luahnya.

Cipta Semula ‘Scene’ Melamar

Menurut Raf, usahawan selebriti ini mengimbau semula kenangan dirinya melamar Mawar pada tahun 2017 dalam sebuah rumah yang sepatutnya mereka berdua duduki, namun tiada rezeki rumah tersebut terpaksa dijual sebelum sempat mereka duduki.

Namun pada tahun ini, suami kepada pelakon jelita ini membuat kejutan dengan melakukan semula scene lamaran di dalam rumah impian mereka dengan suasana penuh romantis setelah empat tahun mendirikan rumahtangga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raf Yaakob (@rafyaakob)

Untuk info, pasangan berkenaan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Raden Muhammad Rafael, 3, dan Raden Seri Rossabella Cinta yang kini berusia 10 bulan.

Mawar juga memiliki dua anak tiri, Raden Ahmad Rayyan dan Raden Seri Raysaa Chanela menerusi perkahwinan terdahulu suaminya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : OhMyMedia, Instagram Mawar Rashid & Raf Yaakob

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published.