‘Orang Tua Jangan Di Main-Main’ – Skandal Letak ‘Sticker’ B*** Pada Gambar Ibu Bapa Serra

Belum surut isu skandal pelawak terkenal tidur bersama sebulan, kini Sera berkongsi pula mengenai tangkap layar feed milik wanita tersebut yang mana gambar ibu bapanya pula diheret sama dalam masalah rumahtangga mereka.

Skandal Letak Sticker B*** Pada Foto Ibu Bapa Sera

Sera mengatakan walaupun dirinya tidak sebaik mana, namun wanita berhati cekal ini tidak pernah melibatkan ibu bapa mereka dalam masalah yang dihadapi. Namun lain pula dengan skandal pelawak tersebut, di mana foto kedua ibu bapa Sera dijadikan bahan untuk melempias rasa.

“Jahat-jahat aku ni kan, belum pernah aku tukar kepalakk bapa orang jadi vavi.

Orang tua jangan di main-main.

Malam ni kita buat trobek-trobek jak lah apa dia  sudah buat.

Ok?

Trobek kekejamannya?” Luah Sera


Foto – Instagram @rossa.sera

Orang Tua Patut Dihormati- Sera

Dalam perkongsian Sera di Insta-Stories nya, isteri kepada pelawak terkenal ini yakin bahawa kedua ibu bapa wanita (skandal) berkenaan sudah menasihati anak mereka lagi pun ibu bapa mana yang mahu anak mereka berperangai sedemikian.

Menurut Sera lagi, orang tua patut dihormati dan disayangi apatah lagi mereka lebih banyak makan garam kehidupan dan telah lalui liku-liku hidup berumahtangga berbanding diri mereka sendiri.

“Dan ini adalah ibu saya yang melahirkan saya.

Selamba badak dia letak feed.

Kamu tahu ka 4 tahun perjalanan ku tu panjang?

Aku diam-diam.

Diam sabar ja aku.

Pernah juga aku tengok muka mama bapa nya ni kesian aku.

Tak sampai hati aku sama orang tua ni.

Tiada juga orang tua mahu anak berperangai yang tidak bagus. Aku yakin beliaunya (ibubapanya) pun sudah nasihat dia.

Dalam hal ni, aku yakin tiada ajaran orang tua begitu dalam dunia ni. Tiada orang tua mengajar perangai yang tidak bagus sebab siapa kenal aku, aku lagi banyakkkkkk berkawan sama orang tuaaa.

Bagi ku beliau-beliau (ibubapa) ni sangat comel, patut disayangi dihormati dan dia orang dulu “makan garam” dari kita” Luah Sera lagi


Semoga Sera tabah dan dapat selesaikan masalah dengan baik.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : Murai

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *