“Pakai Otak Sik1t, Isv B*doh Ni Tak Kelak4r, Baik K0rang Berhent1 Kerja Saj4lah” – Joe Flizzow ‘Sovnd’ Artis Berkenaan Isv R0gol

Semalam, tvlar di media sosial mengenai temubual di antara beberapa orang artis iaitu Fauzi Nawawi, Shuk Sahar yang menceritakan aks1 rog*l dalam lakonan filem Anak Halal bersama dengan pelakon Raja Farah.

Berikutan dengan itu, ramai net1zen malah selebrit1 tempatan tampil melvahkan ras4 tidak pu4s hati  dan m3nganggap perkara itu t1dak sepatutnya disi4rkan kepada umvm.

Penyanyi rap terkemuka negara, Joe Flizzow turut terpangg1l untuk member1 resp0n di mana dia mengangg4p gol0ngan selebr1ti sepatvtnya menjadi cont0h dan ikvtan yang baik kepada masyarakat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Flizzow (@flizzow)

“Kepada artis-artis atau TV host kat luar sana yang ingat isv rog0l dan sexval har4ssment ni kelak4r korang baik berhenti kerja lah. Paka1 0tak sik1t kor4ng ni, role model tidak sepatutnya promote isv b0doh mac4m n1.”

Perkara tersebut dik0ngsikan Joe Flizzow menerusi Instagram Story miliknya, hari ini.

Joe dalam pada itu berkata bahawa isv sensit1f seperti itu t1dak sepatutnya menjadi bvdaya dalam kalangan rakyat Malaysia.

Tambahnya lagi, artis yang meng4nggap perkara tersebvt seperti svatu perkara ma1n-main  boleh dil4bel sebagai seorang yang t1dak mat4ng dan profesi0nal sama sekali.

“Saya mal4s nak exp0se kamu, tapi apa saya perlu katakan cvkuplah..saya memang patvt cakap fas4l benda ni. Jadi saya nak cakap. Ini bvkan budaya yang sepatutnya ada di Malaysia. Jangan r0sakkan pemik1ran.”

Terdahulu, media sosial terutamanya laman Twitter kec0h apabila sebuah kl1p vide0 pendek daripada aplikasi T1kTok yang memap4rkan akt0r Fauzi Nawawi berkongsi pengalam4nnya membaw4kan wat4k sebaga1 perog0l yang memerlvkan dia beraks1 bersama aktres Raja Farah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FauziNawawi (@theonlyfauzinawawi)

Walau bagaimanapun, Fauzi kemudiannya membuat perm0honan ma4f secara terbvka kepada Raja Farah dan keluarga setelah dikrit1k heb4t oleh net1zen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : BeautifulNara

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *