[VIDEO] Pertama Kali Terpisah, Satu Family Nangis Tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair

Bermula bulan ini, pelajar-pelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learning.

Semasa menghadiri kelas secara online di rumah, pastinya bermacam-macam g4ngguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah, lori tilam lalu lah, bunyi anjing bergaduh lah, dan yang paling tak boleh tahan bila kita ada adik kecil di rumah. Masa kelas lah dia nak men4ngis, nak ajak main sama-sama. Kalau tak layan nanti mer4juk.

Min confirm kebanyakan korang yang student tu mesti pernah ada pengalaman macam ni kan?

Adik-adik ini masa depan mata je diorang ann0ying, tapi bila kita dah duduk jauh daripada dia nanti mesti rindu. Seperti video yang dikongsikan oleh ibu seeteeamyna ini, anak bongsunya kelihatan sangatlah sedih ketika menghantar salah seorang daripada kakaknya pulang ke kampus.

@seeteeamyna

Kakak sambung belajar masuk asrama #nyawa #anakanak

♬ original sound – seeteeamyna

Melihat daripada video yang mendapat jumlah tontonan sebanyak 1.4 juta tersebut, ramai netizen yang cair dengan gelagat keluarga ini. Dikatakan bonding mereka sekeluarga pasti sangat rapat. Itu yang susah nak berpisah. Hal ini kerana bukan si adik sahaja yang men4ngis, dua orang kakaknya juga dah berderai air mata serta mata si ayah juga merah nak cover tahan n4ngis!

Komen Family Full

Namun, ada juga yang memberi komen dengan menceritakan pengalaman sendiri bersama adik-beradik.

Komen Family Fulll

Jangan macam tu…awal-awal boleh lah suka sebab dapat jadi anak tunggal sekejap. Nanti lama-lama mesti sunyi!

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : Lobak Merah

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *