K4ntoi rak4m video di tand4s lelaki, pemuda k3cut perut dic3kup orang ramai

Kita sememangnya tidak sedar bahawa ramai orang yang bahay4 di sekeliling kita. Sebab itulah kita diminta untuk sentiasa berh4ti-hati walaupun dimana pun berada.

Walau bagaimanapun, tetap juga ada yang melakukan kejahat4n di tempat-tempat awam seakan menyangka tiada sesiapa melihat perkara mungk4r yang dilakukan.

Hal tersebut samalah seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @botakk.haa apabila memuat naik video seorang lelaki yang berjaya dit4han orang awam selepas dip3rcayai merak4m vid3o pengguna tand4s lelaki di sebuah stesen minyak.

@botakk.haa

kantoi buat kerja tak clear rakam orang dalam tandas dia ni gayboy #gayboykantoi #fyp #esekeli #foryoupage #lawakmalaysia #fypシ

♬ Sounds like a mystery music box – Yohei

k4ntoi buat kerja tak clear rak4m orang dalam tand4s dia ni g4yboy 

part 2

@botakk.haa

part 2#fypシ #lawakmalaysia #foryoupage #esekeli #fyp #gayboykantoi

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Menerusi vid3o-vid3o yang dimuat naik oleh pengguna TikTok itu, dapat dilihat lelaki berkenaan pada awalnya tidak memberi kerjasam4 ketika orang ramai mahu melihat rakam4n yang dilakukan.

Akhirnya, rakam4n yang dibuat di telefon bimbit itu berjaya dilihat orang awam walaupun lelaki berkenaan cuba untuk memad4m gamb4r serta vid3o di galeri telefon.

part 3 

@botakk.haa

part 3 #fypシ #lawakmalaysia #foryoupage #esekeli #fyp #gayboykantoi

♬ bunyi asal – Zaid🤞 – abg.botakk☺️

Lelaki yang membuat rakam4n di tand4s awam itu juga dimaklumkan sudah dibawa ke b4lai pvlis berhampiran bagi membuat keter4ngan berhubung perkara tersebut.

Ending nye dia kena tangk4p

part last

@botakk.haa

Ending nye dia kena tangkap part last#fypシ #lawakmalaysia #foryoupage #esekeli #fyp #gayboykantoi

♬ bunyi asal – Zaid🤞 – abg.botakk☺️

Sehubungan dengan itu, pelbagai kom3n diterima di medi4 sosial dengan meng3cam tindakan lelaki berkenaan yang melakukan perbu4tan tidak senvnoh seperti itu.

Sumber: TikTok @botakk.haa

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : OhMyMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published.