Fazura viral lagi di TikTok, habis semua orang pun ikut tersenyum jugak -“Orang cantik ni…”

Nampaknya pelakon dan usahawan Fazura semakin membuatkan ramai peminat seronok mengikuti perkembangannya, apatah lagi dia sering berkongsikan tutorial pemakaian produknya sendiri.

Sekali gus mengundang isteri kepada pelakon popular, Fattah Amin ini sering menjadi bualan hangat peminat dan penyokongnya.

Seperti yang ramai ketahui juga, Fazura semakin aktif dalam dunia peniagaan dan selain tudungnya yang menarik perhatian umum baru-baru ini, produk kecantikan miliknya juga tak kurang popularnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Fazura bagaimanapun tular di TikTok lagi apabila beberapa klip video dirinya menarik perhatian ramai dengan ratusan komen apabila dia yang kelihatan cantik menerima pujian mereka.

Namun begitu, lebih membuatkan peminat yang menonton klip video Fazura di TikTok merasa kagum dengannya yang sangat baik dan humble malah kadang kala sangat lucu sehingga peminat juga teringat akan wataknya dalam filem popular, Pisau Cukur.

@fazura.klstokis

Glow lippy by fazura💋 ##fattzura ##fazura ##fazurabeauty ##glowlippy ##fyp ##tudungfazura

♬ Wali Yank by Iyuz misterius – Iyuz misterius

@fazura.klstokis

Hadiah faz😍💖 ##fazuraskincare ##fattzura ##fyp ##fazura ##tudungfazura

♬ original sound – iqaismahas 💖

Menjengah ke ruangan komen, respon-respon wargamaya di video itu yang dimuat naik semula mengundang telatah Fazura menghiburkan mereka dan dalam pada masa yang sama kecantikannya dihujani dengan pujian lagi.

“Comel… hahahaha siap ajar lagi macam mana nak pikat suami”

Fazura

“Betul la orang kata, orang cantik ni pakai ape pon cantik”

IMG_20210923_092015

“Lah tiber teringat pisau cukur”

IMG_20210923_091918

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : HCL

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published.