Azwan Ali minta artis tak mudah meIenting apabila ditegur – “Check dulu ayat tu untuk kau atau netizen”

KATA-KATA ped4s pengacara sensasi Azwan Ali yang ada kalanya berb4ur c4ci m4ki luc4h terus mengundang rasa kurang senang dalam kalangan pengguna media sosial.

Terbaharu Azwan, 55, atau lebih dikenali sebagai Diva AA mencetvskan kem4rahan ramai selepas dia berkongsi foto seorang selebriti wanita dengan kapsyen yang dianggap keterl4luan.

Bagaimanapun Azwan berharap golongan artis tidak mudah mel3nting selain memahami maksud sebenar jika nama atau foto mereka digunakan dalam perkongsiannya di media sosial.

“Diva AA nak ingatkan semua artis yang ditegur di Twitter dan semua media sosial… sila terbuka otak kau.

KUALA LUMPUR 18 DIS 2020- Sesi Fotografi Azwan Ali di studio Media Mulia. GAMBAR: SHAHRIL AZMAN/ PEMBERITA: HAIKAL (KOSMO)

Azwan Ali minta artis yang ditegur untuk berfikiran terbuka.

“Aku punya (sasaran) ada dua, satu untuk engkau satu untuk netizen, jadi kau check dulu ayat tu untuk kau atau netizen.

“Kau tak boleh terima orang tegur, teguran saya di Twitter untuk netizen bukan untuk kau,” katanya kepada mStar.

Tambah Azwan susulan perselisihan faham dengan selebriti yang enggan dinamakan itu, dia mula memadam semua foto yang pernah dikongsikan di platform media sosialnya sebelum ini.

Diva AA nak ingatkan semua artis yang ditegur di Twitter dan semua media sosial… sila terbuka otak kau

DIVA AA

PENGACARA/PELAKON

“Kau ingat kau ada berjuta followers, kau hebat sangat? Saya dah delete semua gambar dia dengan family dia dalam Instagram!

“Saya juga dah call pihak production untuk tidak senaraikan artis ni sebagai artis jemputan dalam program yang saya kendalikan.

“Mesej saya dalam tahun 2021 ini jelas… saya tak boleh tolerate dengan orang macam ni,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Astro Baru

Sumber : mstar

 

PERHATIAN: Pihak Astro Baru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Astro Baru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Copy Artikel Kami Tanpa Kebenaran Akan Di Report Copyright,Jangan Menyesal Jika IA Anda Lost Access.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *