[VIDEO] Tiba-Tiba Panjat Dinding Rumah, Ibu Sed1h 2 Anak Terkena Buatan Orang

Ibu mana yang sanggup melihat anak-anak sengsara, lebih-lebih lagi kena bvatan orang. Walaupun dah masuk tahun 2021, namun masih ada individu tak bertanggungjawab lakukan perbuatan terkutVk berkenaan.

Cukuplah mama dah kehilangan Along…aku boleh jadi g1la tengok keadaan anak-anak tapi tetap redha dgn ujian-Mu

Sejak beberapa hari lalu, wanita dikenali sebagai Puan Rozita ini berkongsi luahan pilu tentang 2 orang anaknya. Azri Daniel atau Acik menderita masalah buah p1nggang kr0nik walaupun di umur belasan tahun. Manakala Aliya Mysara atau Adik pula tiba-tiba berkelakuan pel1k di rumah dan pernah keluar rambut daripada mulutnya. Meskipun musibah tak terkawal ini membuatnya ‘naik g1la’, namun dia tetap ikhtiar sehabis mungkin sebagai seorang ibu.

Apa salah mama sampai anak yang baik jadi macam ni…pada yang lakukan perkara syir1k ini, akan dapat bal4san

Selain mempersoalkan mengapa anak-anaknya terpaksa hidup mender1ta sedemikian, Puan Rozita juga berharap sang pelaku dapat balasan setimpal suatu hari nanti. Dalam pada itu, dia turut mengharapkan doa daripada orang ramai agar diselamatkan daripada ujian tersebut.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkilan dengan pihak yang sanggup melakukannya. Dalam pada itu, mereka turut berkongsi pengalaman masing-masing tatk4la berdepan ujian serupa keluarga tersebut.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *