Takvt Jarum Punya Pasal, Pak Cik Ini Rela Diikat Di Pokok Pisang Ketika Terima Svntikan V4ksin

Walaupun orang dewasa dah banyak kali terima svntikan vaksin sejak dari kecil lagi, ket4kutan terhadap jarum suntikan ni bukan ketakvtan biasa-biasa. Ada yang sampai g4bra dan berpeluh gara-gara benda ni tau. Kalau boleh nak je lari kan.

Namun, buat seorang pakcik ini pula, dia telah sanggup diikat di pokok pisang ketika menerima svntikan v4ksin sebab t4kut dengan j4rum, lapor Suara.com. Video lelaki itu takut jarum telah tular di media sosial beberapa hari lalu.

Video tersebut telah dikongsikan oleh gusmiftah menerusi Instagram. Kejadian ini dipercayai berlaku di Indonesia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gus Miftah (@gusmiftah)

Dalam video itu, dapat dilihat yang lelaki itu memakai seluar pendek dan telah ‘melekatkan’ dirinya di pokok tersebut manakala tangannya pula berada di belakang. Nampak macam ada tali yang ikat tangan dia tu. Mungkin sebab dia nak elak dirinya tepis tangan doktor yang nak cucuk bahu dia kot. 

Ketika jarum suntikan tu mendekati dirinya, muka pakcik tu nampak macam sangat ngeri dengan jarum. Nasib baik proses suntikan berjalan lancar dan dia dilihat hanya mampu memejamkan mata ketika disuntik.

Video yang tular tersebut telah meraih hampir 600 ribu tontonan daripada netizen. Rata-rata terhibur dengan gelagat pakcik itu ketika disuntik dan ada juga yang memuji keberaniannya untuk divaksin walaupun takut jarum.

Apa-apa pun, min memang tabik dengan keberanian pakcik ni. Bukan senang tau nak overcome ket4kutan kita. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : LobakMerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *