Ramai Wanita Mahu Lelaki Ini Diberi Peluang Kedua Kerana Miliki Wajah Tampan, Walaupun ‘Membvnuh’

Dipenjara 24 Tahun, Ramai Mahu Lelaki Ini Diberi Peluang Kedua Kerana Miliki Wajah Tampan.

Menyukai perkara yang cantik dan menarik sudah menjadi lumrah semula jadi manusia. Kajian menunjukkan bahawa manusia cenderung tertarik dengan perkara yang cantik hingga mampu melangkaui logik akal.

Salah satu contohnya, tular mengenai seorang lelaki yang memiliki wajah tampan dijatuhi vukuman ketika perbicaraan di mahkamah.

Ya, tidak semena-mena lelaki tersebut menjadi perbincangan hangat netizen seluruh dunia.

Menurut akhbar tempatan, lelaki tersebut bernama Cameron Herrin berusia 21 tahun dijatuhi hukuman penj4ra 24 tahun atas kesalahan membvnuh.

Cameron Herrin Lelaki Tampan 24 Tahun Penjara

Pada tahun 2018, Herrin dan rakannya mengadakan lvmba h4ram tanpa sengaja telah mel4nggar seorang ibu berusia 24 tahun dan bayi perempuannya.

Kejadian berlaku di Tampa, Florida dengan memandu kereta Ford Mustang GT pada kelajuan 100mph sehingga mer4gut ny4wa dua beranak itu.

Manakala rakannya, John Barrineau yang sempat mengelak daripada mel4nggar dua beranak tersebut dijatuhi hvkuman selama 6 tahun dan meng4kui atas kes4lahannya.

Disebabkan kem4langan itu berlaku ketika Herrin masih di bawah umur, hakim memvtuskan untuk men4ngguhkan keputusan lelaki itu hingga tahun 2021.

Cameron Herrin Lelaki Tampan 24 Tahun Penjara

Hvkuman yang diterimanya membuatkan dia menghabiskan lebih dari separuh hidupnya di penj4ra pada saat dia dibebaskan. Namun, difahamkan keluarga mngsa mahu pes4lah menjalani hvkuman maksimum iaitu 30 tahun.

Menerusi rakaman video yang tular itu, walaupun Herrin memakai pelitup muka tetapi tetap mencuri tumpuan netizen.

@ask_tk

๐Ÿ’” ##cameronherrin

โ™ฌ ุงู„ุตูˆุช ุงู„ุฃุตู„ูŠ – cameron herrin

Ramai yang beranggapan bahawa pelaku perlu bertanggungjawab atas tindakan yang dilakukan.

Namun begitu, tidak kurang juga yang berpandangan bahawa Herrin patut diberi peluang kedua atas alasan memiliki rupa paras yang tampan.

Mereka mengatakan insiden tersebut tidak disengajakan si pelaku dan menganggap hvkuman 24 tahun penjara itu terlalu berat kerana usianya masih muda.

Bagaimana pula dengan perasaan suami yang kehilangan isteri dan anak sekelip mata dan pastinya nyawa mereka tidak dapat dikembalikan semula.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!ย 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : odisi

Leave a Reply

Your email address will not be published.