‘IG Followers Yang Kau Dapat Dari Aku Sampai 6O Ribu Kau Taknak Pula Bkar?’ – Zarina AnjouIie

” Apa yang beri benefit kat kau, kau nak simpan. Tapi yang kau nak saakitkan hati aku, kau nak bkar!”

Demikian perkongsian pelakon Zarina AnjouIie yang memberi respon kepada tndakan bekas suaminya EiIyas Azhar yang memaklumkan mahu membakar beg berjenama Gucci pemberiannya.

Menerusi vdeo berdurasi 3:54 minit itu, Zarina,34, atau lebih mesra dipanggil Anju terlebih dahulu dia berterima kasih kepada pengikutnya yang tidak henti mendoakan dan memberi sokongan kepada pelakon wanita itu.

Anju kemudian memberi respon selepas dapat bertanyakan punca keputusannya untuk bercrai dengan bkas suami.

” Berhenti bertanya kepada saya, “kenapa Anju crai?”. Saya fikir ianya sudah jelas kenapa Anju crai.

” Saya cuba untuk rujuk semula, baiki segalanya tapi kadang-kadang perkara itu sudah tidak boleh.

” Lelaki yang waras mana, yang datang dari keluarga bertabIigh, yang rasa bangga craikan isteri di Insta Stories? Dan megah kata nak bkar barang yang ex-wife dia bagi.

” Tapi hanya bakar satu itu je. Benda lain seperti telefon, duit, IG followers yang kau dapat dari aku sampai 60 ribu kau tak nak pula bkar?

Bukan itu saja, difahamkan Eilyas juga telah mengambil ‘paid review’ setelah mempunyai pengikut di Instagram yang banyak susulan kontrov2rsi bersama Anju.

Kalau boleh aku nak taI4k tiga

Menurut Anju, bekas lelakinya itu sering mengvgut untuk menjtuhkan crai berkali-kali sebelum ini. Sehingga dia sudah tidak tahan lagi dan terpaksa reda dengan keputusan untuk membawa haluan masing-masing.

” Bagi saya dia sangat hipkrit. Yang duit aku kasi kau tak nak pula bkar. Aku yang lalui benda ni dan tak perlu untuk aku explain kenapa aku crai.

” Sudah jelas. Kalau lelaki asyik nak ugut crai, aku lihat je. Aku ada mruah. Aku tak terdsak lelaki. Baik aku fokus kat anak dan family aku.

” Kalau boleh aku nak t4Iak tiga. Aku nak move-on dari kehidupan sebelum ini.” kata Anju.

Terdahulu bekas suami kepada Zarina Anjoulie iaitu Eilyas Azhar meluahkan rasa kesal dengan tndakan aktres itu berkongsi cerita ‘dalam kain’ mengenai kere.takan rumh tangga mereka di Iaman sosial.

Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas berkata tindakan Zarina itu sekadar meraih perhatian masyarakat selain bertujuan mencmarkan marvahnya sebagai suami.

Menjelaskan mengenai beg mewah jenama Gucci yang dituntut oleh Zarina dalam muat naik sebelum ini, Eilyas memberitahu bekas isterinya itu yang berkeras memaksanya menerima hadiah tersebut.

” Beg tu cerita dia aku tak nak pun. Dia yang sibuk belikan, paksa pakai.

” Kemudian waktu crai pertama hari itu aku bagi balik, sikit pun aku tak heran. Aku pulang je baik-baik tak ada bising-bising… bukan aku hamak pun benda ni.

” Kemudian rujuk, dia suruh aku ambil balik beg tu, aku tolak tapi dia duk push suruh ambil siap cakap ‘ikhlas’.

” Itu ikhlas dia untuk kali kedualah untuk beg b#doh ni, kemudian jadi lagi benda ni dia ulang balik. Ingat aku ada masa ke nak layan benda bang#ng ni?

” Bakar jelah, tak pun jual. Nak sembang hvkum dengan aku bab ikhlas pun dia macam tak tahu apa maksud ikhlas.

” Aku pun dah bagitahu lama dah kalau jadi lagi benda jij1k ni aku memang bkar terus,” ujarnya.

Eilyas mendirikan rumh tngga dengan Zarina pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan.

Zarina sebelum ini pernah mendirikan rumh tngga dengan jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015, namun mereka telah bercrai pada Disember 2016.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:trendingsangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *