Upload IG Story Moreh Burger, Netizen Tuntut Pencerahan Neelofa

Tadi,  keputusan telah ditetapkan bahawa pengacara terkenal Neelofa telah dikenakan kompaun sebanyak RM 60K secara keseluruhannya atas kes4lahan mel4nggar SOP Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Neelofa dikenakan kompaun sebanyak RM 20K, suaminya Haris Ismail dikompaun sebanyak RM10K manakala 20 orang lagi  ahli keluarganya dikenakan RM1,500 setiap seorang.

 

“Moreh burger malam ni meh”

Neelofa menerusi laman Twitter meluahkan bahawa dia terima dengan hati terbuka. Namun begitu, ada perkara yang kurang enak dilihat apabila netizen ‘terhidu’ sesuatu dengan perkongsian IG Story terbarunya.

Boleh dikatakan, ia baru sahaja dimuat naik sepanjang artikel ini ditulis, dalam IG Story itu, Neelofa tunjuk gambar burger untuk moreh malam nanti.

Difahamkan IG Story ini dimuat naik tidak lama selepas tweet Neelofa yang membuat kenyataan kompaun tu.

Disebabkan itu, ramai yang mula terhidu sesuatu, bagi netizen ia seakan-akan ditujukan kepada kes yang terjadi baru-baru ini.

Ia telah menyebabkan netizen jadi marah dan ada yang tuntut pencerahan Neelofa.

 

Motif Neelofa apa? – Netizen

Namun begitu, ada netizen menyifatkan bahawa ianya sebenarnya tak ada apa-apa yang cuba disampaikan dan sama sekali bukan tujuan menyindir individu tersebut.

Selagi tak disebut nama tu, kita husnuzon lah, mungkin dia tengah craving tu. Biasalah puasa kan?

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published.