“Tergvris Hati Saya Melihatnya” Lakonan PU Azman Jadi Anak Derh4ka Bikin Ramai Tersent4p!

Nama PU Azman sememangnya dikenali dengan dakwah lucu yang sering mendapat perhatian ramai sehingga membuatkan kebanyakan anak muda tertarik dengan caranya itu.

Namun kali ini, PU Azman tampil memberi kelainan dengan mula menceburi bidang lakonan secara serius.

Beliau telah memuat naik satu video pendek di sebalik tabir drama yang dilakonkannya sebagai seorang anak derh4ka.

Menerusi video berkenaan, PU Azman telah memberikan lakonan yang bersungguh-sungguh sehingga kebanyakan pengikutnya memuji bakat beliau.

Walaubagaimanapun, ada antara pengikutnya rasa terkesan dengan dialog yang dilontarkan oleh pendakwah keIahiran dari Negeri Sembilan itu.

Baginya bukan mudah untuk membawa watak sebagai anak derh4ka lebih-lebih lagi apabila beliau bukan lah seorang anak yang bersikap begitu, lebih-lebih lagi apabila beliau turut telah keh1langan ibu yang tercinta.

“Berat aku nak bawak watak ni. Teringat arw4h mak. Aku taklah derh4ka sampai macam tu. Tapi bila babak melibatkan hubungan anak dan mak.”

Di sebalik drama yang dilakonkan olehnya, turut tersel1t dakwah yang ters1rat dan tersurat, boleh lah juga PU Azman buat tugas 2 dalam 1 kan.

Tapi menjadi juga lakonan PU Azman ni, lepas ni boleh la jadi pelakon utama pula ya!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Hot fm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *