Dijangka BersaIin Awal Ramadan, Peminat Teka Tarikh Dato’ Siti Nurhaliza Bakal BersaIin

“Wow tak sabar nak tunggu adik lelaki Afiyah keluar…eee mesti comel muka ikut datuk K pulak ni hahahahah saya teka bersal1nya dalam minggu ni jugak 17 April…Jumaat kot😍”

Memuat naik video ucapan bersempena menyambut bulan Ramadan tahun ini, Malaysian Sweetheart, Dato’ Siti Nurhaliza mohon untuk menyebut namanya dalam setiap doa agar proses bersal1n anak keduanya yang bakal dilah1rkan tak lama lagi berjalan dengan sempurna.

Setiap penampilan yang dibuat oleh penyanyi manis ini sering menjadi tumpuan umum, apatah lagi dalam kondisi beliau yang sedang sar4t mengandvng dan hanya menunggu waktu kelah1ran sahaja telah menimbulkan banyak teka-teki mengenai tarikh sebenar kelah1ran anak kedua penyanyi itu.

Bersempena Ramadan kali ini, debaran pasti kian terasa dan pasti terasa berbeza buat penyanyi tersohor ini setelah terdahulunya berjaya menimang cahaya mata pertama selepas penantian hampir 11 tahun, namun kini tibalah saat-saat yang ditunggu-tunggu bagi kelah1ran anak keduanya pula yang jantinanya sudah dikenal pasti iaitu seorang bayi lelaki.

Menurut sumber, Dato’ Siti Nurhaliza telah memilih awal Ramadan ini untuk melah1rkan anak keduanya itu.

Jika dahulu, Malaysia mungkin pernah menerima ‘kejvtan’ kelah1ran anak pertama, Siti Afiyah yang kini sudah berusia 2 tahun itu, namun pada kali ini, penyanyi kesayangan negara ini tampil lebih awal bagi mengumumkan yang beliau bakal melah1rkan anak keduanya menjelang awal Ramadan.

Meninjau di ruangan komen Instagram milik Dato’ Siti Nurhaliza, rata-rata peminat turut meluahkan rasa tervja dengan kehadiran bakal adik lelaki Afiyah serta menitipkan doa agar segala urusan bersalin dipermudahkan.

Menurut Dato’ Siti Nurhaliza menerusi sebuah laman portal, beliau pernah menjelaskan bahawa bay1 dalam kandungan itu merupakan kembar kepada anak sulungnya kerana anak dalam kandvngannya merupakan embrio yang terhasil pada hari dan waktu yang sama dengan Aafiyah.

Wah! Pasti Afiyah seronok kan tak lama lagi akan dapat ‘kawan’ baru, apa-apa pun semoga kelah1ran anak kedua Dato’ Siti Nurhaliza yang bakal lah1r tak lama lagi berada dalam keadaan sihat sejahtera dan dikurniakan ‘afiah’.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Hot fm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.