Duduk Rapat Bersentvh Dengan Saiful Apek, Fiza Halim Dah Solo?

Sejak semalam h4ngat diperkatakan mengenai foto pelakon Fiza Halim bersama pelawak Saiful Apek yang dilihat mesra sekaligus menimbulkan pelbagai spekuIasi netizen.

Menerusi foto itu, Fiza kelihatan duduk rapat dan seakan bersetvhan tangan dengan Apek. Rata-rata netizen mengec4m Fiza memandangkan statusnya seperti diketahui sudah berkahwin dan merupakan isteri orang.

 

Meskipun ramai mengec4m, namun seorang netizen mengucapkan tahniah jika mereka sudah bergelar suami isteri kerana tidak mungkin mereka akan duduk rapat jika tidak mempunyai hubungan halal.

Dalam pada itu, netizen juga turut membuat spekuIasi Fiza sudah kembali solo apabila mendapati gambarnya bersama suami sudah pun dipadam.

Terdahulu, Fiza bernikah kali ketiga dengan seorang juruterbang, Aizat Al-Jefri Abdul Kudus dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan Aleena kini berusia 3 tahun

Sebelum itu, Fiza mendirikan rumah tangga bersama Adam AF dan perkahwinan pertamanya bersama dengan Ahmed Farriq Zainul Abidin.

Hasil perkongsian hidup dengan Farriq, mereka dikurniakan dua anak, Ferra Aryana Ahmed Farriq,12, dan Feeya Adyra Ahmed Farriq, 11 tahun.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.