Sharifah Shahirah Ded4h Sharifah Sakinah Tunang Gaya Barat

Minggu lalu h4ngat diperkatakan apabila pelakon Sharifah Sakinah mengesahkan bertunang dengan kekasih hatinya, jejaka berasal dari Sweden, Michael Hansen.

Kakak kepada pelakon itu iaitu Sharifah Shahirah yang juga penyampai radio mended4hkan majlis pertunangan adiknya itu dilakukan mengikut gaya barat.

“Sakinah dah bertunang dan dia bertunang ikut gaya orang putih. Ikut cara lamaran orang putih, bagi cincin dan tanya ‘will you marry me?’.

“Orang putih apabila dah melamar tu kira dah bertunang, jadi kami sekeluarga pun dah bersetuju (mereka bertunang). Tiada majlis-majlis tunang, tak ada pantun semua itu,” katanya.

Kata Shahirah lagi, Sakinah kini sedang merancang majlis perkahwinannya serta menguruskan prosedur Michael untuk memeIuk agama Islam.

“Semua perancangan untuk majlis itu nanti akan diuruskan oleh Sakinah, kami sekeluarga hanya akan mengikut sahaja,” katanya.

Terdahulu, Sakinah mended4hkan dia bakal mendirikan rumah tangga pada 28 Mei ini bersempena ulang tahun keIahiran mereka berdua.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.