Gerai Minuman Diser4ng, Shuk Disind1r Tiada Kerja

Pelawak dan pengacara kontr0versi, Shuk Sahar akui terkejvt selepas diser4ng oleh seorang lelaki yang t1dak dikenali ketika sedang berniaga air di tepi jalan di Wangsa Maju.

Shuk berkata ketika kejadian dia bersama pembantu peribadinya Iskandar Nurzaman, didatangi seorang lelaki menaiki Myvi putih yang disangkakan mahu membeli minuman.

Shuk juga mend4kwa dia turut dis1ndir oleh pemuda itu mencari rezeki dengan cara tersebut selepas keh1langan kerja

“Dia memberhentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pel1k, dia pegang telefon seolah-olah sedang merekod video. Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba dis1ndir oleh lelaki itu.

“Ber4ng dengan tindakannya, Iskandar cuba mempertahankan saya sebelum lelaki tersebut bertindak agres1f dan cuba memukuInya.

“Saya cuba haIang dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya men0lak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk tertanya-tanya apakah m0tif sebenar lelaki tersebut dan tidak terag4k-ag4k untuk membuat lap0ran p0lis.

“Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak sebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat lap0ran p0lis, mungkin saya akan pergi ke bala1.

“Saya cuma nak tahu kenapa dia tergam4k buat begitu dan apa niatnya sebab seolah-olah dia memang mahu cari pasal sejak dari awal,” katanya

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.